Direktlänk till inlägg 18 oktober 2007

Liten presentation om vem jag är:

Av bizzab - 18 oktober 2007 11:57

Lite snabbt om vem jag är:

Jo jag heter Linda, är 33 år gammal. Jobbar som sjuksköterska ett riktigt roligt yrke., läser nu till distriktssköterska. När jag var yngre ville jag bli barnmorska, psykolog eller vetrinär.  Växte upp med min mamma, pappa o 2 äldre syskon i ett hus inne stan. Träffade min make när jag var 18 år, och sedan har vi hållit ihop, både i vått och torrt. Tillsammans har vi 3 barn, 2 döttrar o en son. Hundar har alltid funnits i mitt liv, även när jag var liten. Äger nu en tibetansk spaniel och en rottweiler, som båda är halv pensionärer. Nästa valp blir antingen en flat eller en bernen sennen. Kollar över dessa raser o funderar på vilken som passar mig bäst- Just nu lutar det mot flat, men nu hoppas jag att mina hundar jag har här hemma får vara kvar några år till. Men åren går fort o en dag så står man där. Bättre att vara förberdd o pratat med kennlar o följa vilket avelsmaterial det finns inom respektive ras.

Mina intressen är förutom hundar, hästar, djur över lag intresserar mig, styrketräning, träning överhuvudtaget är ett jätteintresse. Brinner för hajar speciellt vithajar. Billjud tävlat innan, funderar på att dra igång igen. Har en bil som man kan bygga snyggt i. Spela piano. gjort det sedan jag var 7 år gammal, spela rollspel.

Älskar tatueringar har flera själv o fler kommer det att bli, tycker det är snyggt om de är orginella.  

Musik jag lyssnar på är väldigt på vilket humör jag är på: men det som alltid går hem är Radiohead, cc-rock, messugha, dia psalma, slipknot, mm.

Ja lite kortfattat om mig

kram 

 

 
ANNONS
 
Helén

Helén

18 oktober 2007 14:07

Hej, hej! Kul med en presentation. Jobbar själv som ssk, inom äldreomsorgen. Har också 3 barn, 2 söner och en dotter :)

http://vardagsliv.bloggagratis.se

 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

18 oktober 2007 16:46

Det var väl inte liten presentation. I sitt sammandrag sa det ju vem du är. Men dom där tjugofem timmarna måste ju vara rent för lite för dig. Du får protestera att dygnet inte har fler timmar så du hinner med,kanske utöka middagstimmen till två! Kram
om du hinner ta emot den!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
Ingen bild

zofii

18 oktober 2007 18:17

Tack för dina snälla kommentarer :) Det värmer! Sköt om dig! Kram

 
Frump

Frump

18 oktober 2007 21:10

Kul att läsa din presentation.
Jag älskar rottisar, min dotter har haft tre stycken. Först var jag väldigt skeptisk mot den rasen men nu vet jag ju att dom är helsköna. Visst måste man vara bestämd mot dom, men är man bara det så är det ju världen goaste hund. Det är lite synd att folk tror att det är en kamphund, när det faktiskt är en vallhund!
Lycka till med dina hundplaner :)

Kramen!

http://Frump.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se