Direktlänk till inlägg 18 oktober 2007

efterlyst på tv

Av bizzab - 18 oktober 2007 21:50

Sitter i sängen o tittar , på efterlyst på tv.n, fy vad rått det har blivit i samhället, man blir riktigt mörkrädd. Tänker lite på att snart är mina barn så stora att de ska ut, ja tur att vi i vårat hem pratar precis om allt.

Nu är det snart dags att sova, är hur trött som helst. Imorgon blir det jobb, sedan in till stan o handla lite. Skulle styrketräna i morgon men det blir inget 
av det då jag fick gå in o arbeta istället.

Nä god natt bloggen o kram på er alla 

 
ANNONS
 
Helén

Helén

18 oktober 2007 22:10

Självklart får du länka, kul! Ok med omvänd ordning?
Jag tror de flesta ställen har problem med att man går kort osv. Vår chef verkar dessutom vilja visa sig duktig uppåt vad gäller budget och sånt...

http://vardagsliv.bloggagratis.se

 
Åsa

Åsa

18 oktober 2007 22:23

Jag bävar också för hur det ska bli när barnen blir stora. Våra är 6 occh 9 nu och är ju hemma om kvällarna men vips är det väl stora och man ska oroas...

Såg att du också är sjuksköterska,precis som mig.

http://klackebo.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se