Direktlänk till inlägg 18 oktober 2007

borde sova...

Av bizzab - 18 oktober 2007 23:20

Ligger här nedbäddad under täcket, med lap-topen på magen o borde sova. Börjar kl 7 imorgon, är trött men finner ingen ro när jag försöker sova.  Vet inte varför inte lugnet  infinner sig, utan uteblir. Ögonlocken är tunga men så fort jag blundar, så ligger jag där  vrider o vänder på mig. Hundarna ligger bredvid mig, en på fötterna den andra vid huvudet, det blir så varmt och skönt. Skulle inte kunna somna om inte hundarna låg i min säng, fast gubben tycker annat. Har sovit dåligt ett par nätter nu, vaknar ofta o är sedan jättetrött på morgonen. Men humöret är på topp ändå, behöver kanske inte så mycket sömn. Kan ju alltid spela lite på nätet,men orkar inte det heller känner jag. Får sätta på en bra film, men vet inte vad jag ska titta på. 

Ha det

sov gott 

 
ANNONS
 
Åsa

Åsa

19 oktober 2007 07:48

Hoppas du fick en god natts sömn.

När vi bodde i lägenhet och jag hade en briard och sambon en schäfer, låg min briard ofta en stund i sängen. Mysigt!
Schäfern ville inte vara där.

http://klackebo.bloggagratis.se

 
gulligagumman

gulligagumman

19 oktober 2007 08:03

Hoppas du fick sova till slut och att din fredag blir bra.

Kram

http://gulligagumman.bloggagratis.se

 
Helén

Helén

19 oktober 2007 10:29

Haha, jag tog också med mig laptopen i sängen igår.
Hoppas du inte var alltför trött när klockan ringde imorse ;)

http://vardagsliv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se