Alla inlägg under december 2007

Av bizzab - 2 december 2007 20:40

Jaha då var denna första advent snart över.

Var o tittade på tomteparaden, alltid lika roligt och mysigt. Det är en blandning av hästar, getter, hundar, bilar, crossar, traktorer och tomtar. Tänk vad det kan väcka julkänslorna i en, synd bara att det småregnade.
Blev lite ledsen i ögat då jag från och med idag måste klacka om mina älsklings stövlar. Ja vad har hänt mera då, jo jag har gjort en julgrupp med blommor, blev faktiskt riktigt nöjd med den. 


Ska avsluta dagen med en liten historia:

Två präster ska duscha efter ett arbetspass, klär av sig, men inser snart att de inte har någon tvål. Fader John kommer ihåg att han har tvål på sitt rum och beger sig naken dit, grabbar tag i två tvålar. Halvvägs tillbaka ser han 3 nunnor komma mot honom.. Det finns ingenstans att fly så det enda han kan göra är att stå blickstilla mot väggen som en staty. Nunnorna stannar, förundrade hur verklighetstrogen statyn är. Ena nunnan sträcker fram handen och drar i hans snopp. I ren chock tappar prästen ena tvålen..- Åh titta det är ju en tvålautomat!  Säger den andra nunnan-. För  att testa om det stämmer  drar hon också i prästens snopp och han tappar den andra tvålen. Den tredje ninnan vill också testa. Hon drar 1,2,3 gånger men ingenting händer, så hon försöker några gånger till och utbrister sedan: - Titta flickor, flytande handtvål  

Av bizzab - 2 december 2007 14:11

Nu lyssnar jag på fångarnas kör av verdi, mycket vackert stycke. Påminner om en resa o vad vackert detta stycke är. Min man undrar hur jag mår, när jag sitter o lyssnar på sådan musik då det inte är vanligt att jag sitter o lyssnar på det. 

Ute idag är det uppehåll än så länge, annars blåste det jättemycket under natten som varit. 

Av bizzab - 2 december 2007 12:59

idag är det jim reeves som går i högtalarna, lite julmusik. Ja snacka om att jag börjar få in rätt känslor för julen. Igår bakades det både pepparkakor och lussekatter, ja nu är det riktigt härligt. Går här o sjunger för barnen, o tvättar samtidigt.

Kl 15.00 blir det tomteparaden sedan ska jag göra lite blomsterarragemang, det blir nog väl tror jag. Synd att ni inte kan höra min fina sångstämma hahaha.

Ha en trevlig första advent o glöm inte att blåsa ut ljuset

Kram 

Av bizzab - 1 december 2007 12:28

Sitter med tårar i ögonen, vilken underbar röst denna mannen hade. Lyssnar på ave maria, med pavarotti. Det går rakt in i hjärtat o själen, Nessum Dorma är också en sådan fin låt, med pavarotti, samt Carreras och Domingo. Passar så för tillfället för min själ.


Skapa flashcards