Direktlänk till inlägg 25 april 2008

fredag

Av bizzab - 25 april 2008 13:55

Då så var man ledig idag, har farit runt o handlat sedan kl 10,00 men innan var det att storstäda i huset inför helgen. Det tog ett par timmar men vi var ju två stycken som gjorde det.

Nu ska det vakas lite mat i huset för sedan ska jag bara passa på o njuta i solen innan det är dags för veckans ridlektion. Hmm dressyr var det på programmet idag, trevligt trevligt, tycker inte hoppning är så skoj.

En sak till som ska göras är ut o bekämpa ogräset i gräsmattan på baksidan, men det får gubben göra i morgon, det får han göra när han gått av jourpasset haha.

Kram 

 
ANNONS
 
Smeden Bengt

Smeden Bengt

25 april 2008 22:05

Jag vet inte om du tittar på talangjakten.
Men om. så tycker jag dansarna skulle gått vidare. Ha en skön helg! Kram!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bizzab - 7 januari 2014 22:57

Ja snart har det gått tre månader o än så fungerar allt bra. Julen gick jättebra, åt av det jag tyckte var gott, o i lagom portioner= härligt. Viktmässigt har jag gått ned 30 kg så jag är glad! Träningsmässigt har jag varit igång ett tag nu, kör styr...

Hej

Av bizzab - 25 november 2013 17:44

Nu har det gått 6 v sedan jag opererades o jag äter nu vanlig mat. Det som har varit jobbigast för mig är att jag många gånger tror att jag äter för mycket, vilket jag inte kan dör då mår jag inte bra! Viktmässigt sett så vägde jag mig idag o vågen v...

Av bizzab - 24 oktober 2013 17:20

Har nu gått över till mixad kost, jösses vad det smakade bra. Har ätit barnmat på burk nu sedan i tisdags och måste nu komma på bra mat som kan tillagas här hemma som fungerar bra. Äter till mellanmål knäckebröd med bredbart pålägg eller mosat ägg, j...

Av bizzab - 20 oktober 2013 13:54

Snart gått en vecka sedan jag gjorde min gbp. Äter än så länge flytande kost, vilket går bra. PÅ tisdag får jag gå över till mixad kost, ska sitta gott med annat än flytande kost. Ömmar fortfarande lite över vissa ställen i buken, men inget som stör ...

Av bizzab - 16 oktober 2013 10:01

Då var operationen gjord, den gjordes i måndags o igår  fick jag åka hem. Sovit gott i natt i min älskade säng. Det är lite jobbigt att få i sig allt vatten, men det måste gå lättare ju längre tiden går. Äter nu bara flytande kost men ack vad gott de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se