Alla inlägg under november 2008

Av bizzab - 10 november 2008 12:17

Tjolahopp  regnet det bara öser ned, trallallallallallallallalla

Snart dags för utvecklingssamtal i skolan med den äldsta dottern sedan för den mellersta dottern, spännande spännande-

Av bizzab - 9 november 2008 13:27

Trött idag har arbetat tok för mycket o det börjar kännas i kroppen nu. Är så trött så trött, men jobbar kväll idag så  jag har kunnat vila lite. 

Idag är det farsdag o det har vi firat,men jag tycker att man ska visa sin uppskattning flera gånger under året, är lite emot detta med fars o morsdag visa att du tycker om dem andra dagar också. 

Nu är det dags att börja med maten, skall snart iväg o arbeta till kl 22 hoppas att det blir en någorlunda lugn kväll.  

Ha det gott 

Kram

Av bizzab - 7 november 2008 08:45

Hej gör bara ett snabbt notat idag. Jobbar min 5 dag o har7 dagar kvar att arbeta börjar bli trött känner jag. Klarade min tenta som jag mailade in o det är bara possitivt. Igår var begravningen på en som är 1 år äldre än mig (jag är 34 år). Fattar inte det så många unga som jag känner som gått bort denna höst detta är den 3,dje personen. Han lämade kvar 3 små barn, så orättvist.

Nu iväg har förresten klippt mig o gjort ljusa slingor i håret är så söt som så nu. kram


Av bizzab - 1 november 2008 18:55

Fy vad kallt det är ute, fryser så. Har idag varit hos mamma o pappa o ätit mat. Igår vart jag i stallet o det gick så bra på hoppningen kändes så bra, allt bara flöt på. Vi var så duktiga, fast hästen är ju guldvärd då det är som sagt min tränares tävlingshäst  så hon är ju så duktig. Ikväll blir det att titta på en del skräckfilmer, ska bli trevligt.

Ha det riktigt mysigt ikväll

kram

Skapa flashcards