Senaste inläggen

Av bizzab - 17 augusti 2009 23:53

Jaha då var semestern redan slut, fy vad 4 veckor går fort....  Men på ett sätt ska det bli skönt att komma in i gamla vanor igen, som det varit nu så har jag inte kommit i säng före kl 3 men det fungerar inte längre haha.

Ikväll har jag varit o fiskat lite fiskelycka (olycka för mig) så fick vi napp gädda o abborre men de åkte i igen haha fy vad jag tycker synd om fiskarna, men det är så härligt att stå där o fiska ( om vi inte tar båten då). Tittar efter en annan båt hoppas att vi faller för en snart som passar oss. Nu god natt

ANNONS
Av bizzab - 8 augusti 2009 23:13

Har precis kommit hem från Dalarna det vart trevligt, men nu får det vara färdigt med utsvägningar för ett tag. HAr varit lite varstans nu på min semester. Ute är det varmt o gott

ANNONS
Av bizzab - 2 augusti 2009 23:59

Nu är jag ute i etern efter end ag med mycket slit. Gjort det sista i köket nu så det är klart, imorgon bär det av på semester igen. Vart hemma nu ett par dagar, har redan varit på kolmården vart där i 3 dagar nu bär det av igen fast åt ett annat håll. Det svåra är att vara ifrån hundarna, svärmor kommer o är hundvakt så det kommer inte gå någon nöd på dem inte. Idag fyllde min tibbes mamma år hela 17 år gammal med still going strong, orkar kanske inte leka lika mycket längre men ibland så springer hon iväg o leker med sina små valpar som nu är 11 år gamla haha.

Nu önskar jag er alla där ute en riktgit god natt

Av bizzab - 2 augusti 2009 00:17

Ny månad och vad har då hänt här den 1/8 jo jag målade färdigt garaget, städade bilen (vilket var nödvändigt), sedan åkte jag iväg för lite fiske. Nappade bra idag trots att vi inte var i båten haha men myggen måste tyckt om mig för det var hemskt vad myggbett jag har fått. Har sålt min gamla diskmaskin också nu på kvällen, vad härlgit då blev jag av med den.
Vart jättefint väder här idag, vilket behövdes, då det var rätt så trist väder.

Nu är det snart dags för att krypa ned i sängen och försöka sova en liten stund är trött som bara den. Ha det


Av bizzab - 31 juli 2009 10:47

Igår var det fiske igen, tyvärr fick jag napp redan efter 2 dra draget en gädda, fy stackars gädda. Idag regnar det så det blir inget fiske idag, men kakling av köket kommer det att bli. Nu ska jag äta lite frukost är hungrig nu.

Ha det gott

Av bizzab - 22 juli 2009 23:29

Har nu haft semester i 3 dagar, men här händer det saker. Det nya köket är snart klart och garaget målade jag idag så det är färdigt. Härligt. Ute lyser solen med sin frånvaro vilket kankse är tur för så snabbt som vi har fått i ordning på köket. Det som är jobbigt är att man bor som i ett förråd, kartonger lite varstans. Längtar tills det är färdigt , så att det blir som vanligt. Huvudsaken är att det blir snyggt när det är klart.

Vad som händer annars på min semester är att vi ska ta en tur i husbil, vilket ska bli spännande haha är väl ingen direkt campingmänniska men det får gå. Ikväll är mannen och hans kompisar ute med båten de skulle fiska, var ute en sväng här om kvällen och fiskade fick som tur vad ingen napp. Jag är nog den enda som är glad när jag inte får napp, tycker så synd om fisken, men det är så härligt att bara stå där o inte göra någonting, det är verkligen rofyllt. Nu ska jag gå o krama min kudde då jag ska upp tidigt imorgon o köra skräp till tippen, det lär bli några vändor med det är det värt. Har förresten grejat ute i trädgården idag också blev fint där med, man hinner verkligen med mycket när man har semester. Ha det gott kramisen kommer här också. 

Av bizzab - 2 juli 2009 23:21

Idag har det varit  grader varmt, jobbigt att arbeta i denna värme blir varm bara man rör sig, inte blir det bättre av att det är sjukskrivning mitt i semestern heller. Ja ja som jag skrev igår snart semester skönt. Har under dagen kommit lite regn vilket är riktgit skönt. Har skurat av garaget idag så nu är det bara att måla när framsidan är klar. Glasdörrar och fönster är beställda till altanen så det går som på räls för tillfället underbart.

Det är så fint ute i min rosenrabatt, roserna står i full blom så stora o fina och de luktar helt underbart man känner doften bara man öppnar fönstret vad det är ljuvligt, önskar jag kunde skicka ett doftprov via nätet men tyvärr. 

Nu duscha för sedan gå o få min skönhetssömn 

ha det

Av bizzab - 2 juli 2009 00:18

Ja nog har det åskat idag, härligt. Slutade tidigit idag så man kunde se det fina skådespel som utspelar sig på himlen. Snart har jag semester och det ska bli helt underbart, längtar som bara den. Inget stort planerat utan bara ta dagen som den kommer, helst skulle jag velat åkt utomlands men har dragit igång 3 stora projekt här i hemmet så utlandssemester får bli nästa år verkar det som. Nu sova börjar tidigt i morgon ha de

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se