Senaste inläggen

Av bizzab - 12 april 2009 20:24

Hekgen är förbi och imorgon väntar en ny vecka med nya arbetsuppgifter härligt.

Vilken underbar påskhelg det har varit, helt underbar mycket sol o värme. Vart faktiskt ute med kameran idag o fotade, det var verkligen längesedan jag gjorde det. 

Tycker synd om min syster, då hästen kastade av henne i fredags när de var ute i skogen o red hmmm, så nu har hon jätteont i sitt ben inte bra.
Nu ska jag försöka få in barnen de är fortfarande ute i trädgården o hoppar studsmatta, men nu får de komma in o göra sig i ordning för natten.

Ha det gott

Kramis

ANNONS
Av bizzab - 9 april 2009 20:40

Idag har det varit fint väder men det har blåst endel. Har tillbringat min lediga dag med att vara ute och gått samt varit hos hästen. Det är med lite sorg i hjärtat att skriva att hästen kommer att få återgå till sin tidigare ägare, då vi inte funkar så bra ihop ledsamt som attans. Då det är annars en helt underbar häst snyft snyft.

Önskar nu alla en glad påsk

ANNONS
Av bizzab - 8 april 2009 23:16

Nu önskar jag mig själv en riktigt god natt, är rätt trött känner jag. Sitter och gäspar och orkar inte riktigt med att hålla mig vaken zzzz.


Av bizzab - 8 april 2009 18:36

Är dålig på att skriva i min blogg orkar helt enkelt inte o har inget intressant att skriva om men ska försöka hitta på något idag.

Till helgen är det påsk o jag är ledig känns skönt för det ska bli fint väder, vilket ska bli underbart ska bara ta det lugnt. Idag ute regnar det och det är lite grått men det kvittar känner mig lite grå idag, är trött. Jo jag har sökt 2 kurser att läsa till hösten, en som jag måste gå för jobbet och den andra kursen är en förberedande kurs för nästa projekt i mitt liv. Projektet är hemligt men väldigt spännande tycker jag, kommer vara till mycket nytta i mitt arbete kul men jobbigt som sagt. 

Ha det gott kram

Av bizzab - 3 april 2009 15:42

Nu är det många tranor här närmare sagt 18500 stycken det är många det.

Vart o tittat på dessa fåglar tycker att de är väldigt fina, fast många tycker att de är fula o skränar men det tycker inte jag.

Idag blir jag hela 35 år, börjar närma mig 40 år så är det haha. Så här hemma blir det smörgåstårta härligt gott

Ute skiner solen o det är underbart väder

ha det gott

Av bizzab - 2 april 2009 10:05

God morgon! Känner mig lite piggare idag, vad som händer under denna dagen är att jag ska på 2 utvecklingssamtal., den första är på den äldsta dottern och sedan är det på min son. Hoppas att det inte blir något oväntat som kommer fram

Ha en bra dag 


Av bizzab - 1 april 2009 19:52

Nu har denna dagen börjat ta slut. Känner att jag är trött som bara den, men funderar på att hoppa upp på hästryggen imorgon o fortsätta min dressyrträning. Hoppas nu att det onda i ryggen skall släppa fattar inte det känns som kroppen börjat ge upp på mig haha. Ja jag säger att det är väll åldern som tar ut sin rätt, blir ju faktiskt 35 år nu haha

ha det gott

Av bizzab - 1 april 2009 09:07

Jaha då är det april, vad tiden går fort. Jag är fortfarande förkyld men febern har släppt vilket känns skönt. Så nu kan jag fira mig på fredag då jag fyller år, då blir det smörgåstårta orkar inte göra något annat. Eller rättaresagt det är inte jag utan min svägerskas arbetskamrat som gör så goda smörgåstårtor.

Ute idag är det kanonväder, synd att man inte kan gå ut, solen skiner från en klarblå himmel.
Uppdatering om min hund: har åter igen börjat rinna vätska från hennes nos emellanåt, trots ökning av Impuganen. Blir det inte bättre vid nästa besök så får min lilla älskade hund somna in. Hoppas nu inte att det blir så men det skulle inte vara värdigt att ha henne gående här hemma och inte kunna göra något. Hon står nu nästan på maxdosen av Impugan så det finns i såfall inget mera att göra.

Håll nu tummarna att hon kommer klara av detta.
Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se